Froukje

Even voorstellen

 

Zakelijke markt

In 1997 ben ik gestart als Professional Organizer. Mijn werkterrein is de zakelijke markt: gezondheidszorg, gemeentes, banken, vervoerssector, adviesorganisaties, uitgeverswereld, woningcorporaties en nog veel meer.

 

Filosofie

Uit ervaring weet ik hoe belangrijk het is de touwtjes in handen te hebben en een zekere rust in het leven te ervaren. Dat is het fundament van waaruit een mens de wereld aankan.

Ik werk vanuit de filosofie dat opruimen en plannen vaardigheden zijn die sommige mensen van nature bezitten en die anderen zich eigen kunnen maken door training. Vanuit mijn achtergrond als docent Frans en Nederlands heb ik een een-op-een training ontwikkeld, die het mogelijk maakt die vaardigheden aan te leren. Het gaat hierbij om het verrichten van de juiste handelingen en het veranderen van gewoontes. Omdat dat een leerproces is, bestaat de training uit een aantal sessies. Daarin wordt de basis gelegd en tegelijkertijd zoveel mogelijk verankerd.
 

Uitdaging

Elke nieuwe training is een uitdaging. Ik wil cliƫnten zoveel mogelijk bij brengen. Het is fantastisch om te zien hoe mensen met de juiste tools in handen zelf in staat blijken te zijn een stuk rust te laten terugkeren. Vanuit die situatie kunnen ze weer zaken oppakken.
 
LinkedIn

Pinterest